Ledande montör

Vi söker Elektriker / Ledande Montör för nyinstallationer och ombyggnader av befintliga lokaler och anläggningar. Där du arbetar självständigt och även fungerar som ledande montör.

ledande montör

Dina arbetsuppgifter

Som ledande montör på Gate IBS arbetar du självständigt eller i team med olika typer av uppdrag, det betyder att du har tekniskt ansvar för elinstallationer och montage på plats hos våra kunder. Du kommer att jobba med olika typer av anläggningar hos de största fastighetsägarna på marknaden, där du kommer att träffa beställarens driftorganisationer och projektledare dagligen. Vid  utföranden av entreprenader kommer även att vara en del av vår projektorganisation.

Vem är du?

  • Du är utbildad elektriker med minst 3års erfarenhet i yrket.
  • Det är meriterande med erfarenhet av service, installationer, ny- och ombyggnader av olika typer av fastigheter.
  • Du har B-körkort
  •  Du har ECY Certifikat

Egenskaper som vi tror att du har:

  • Lagspelare
  • Teknikintresserad
  • Trivs med att leda och fördela arbeten, både med egen och upphandlad personal
  • Kundorienterad och utpräglad serviceskänsla
  • Noggrann, kvalitets inriktat och professionell

Om företaget

Gate jobbar sedan år 2000 med de största fastighetsägarna på marknaden, vilket innebär att du kommer att arbeta inom alla typer av fastigheter, en del fastigheter med stora och avancerade installationer.

Gate är Partner med de största tillverkarna på marknaden av fastighetsautomationsutrustningar, det ger stora möjligheter till utveckling, både för bolaget och dig som anställd.

Vi erbjuder dig

Ett stimulerande och omväxlande arbete med stora möjligheter till personlig utveckling. Trevliga arbetskollegor och en väl inarbetad organisation där vi tillsammans skapar möjligheter.

Intresserad? Skicka din ansökan till

patrick.pettersson@gateibs.com

Har du frågor om tjänsten ring Patrick Pettersson 090-200 11 09

Sista dag för ansökan 2022-06-22

Vi söker nu även serviceingenjörer

Arbetsuppgifter

I rollen som Serviceingenjör tillhör du ett kompetent och engagerat team i Umeå där du kommer att jobba med service och entreprenader. Du jobbar mobilt, vilket innebär att besöka våra kunder och till en viss del kommer du även att arbeta inne på kontoret.

Som Serviceingenjör kommer du att ha en stor variationen på dagarna, i fastigheter med olika verksamheter och behov. Gates kunder finns inom alla typer av fastigheter t.ex.: Regioner, Kommuner, Industrier och större privata fastighetsägare.

Dina arbetsuppgifter innehåller bland annat:

Läs mer

Automationsingenjörer till Umeå

Aldrig tidigare har vår bransch tagit så stora steg framåt i ny teknik som vi gör nu. Vi digitaliseras i allt större grad, kopplas upp och kopplas ihop med många olika typer av system. Allt för att nå bättre inomhusklimat, lägre energikostnader, mindre miljöpåverkan och hitta ännu enklare sätt att hantera anläggningen.

Har du intresse av att arbeta i större fastigheter, att programmera, driftsätta, eller felsöka, allt för att utveckla anläggningar för att möta kundens önskemål? Då har du möjlighet att få jobba i ett företag med stora ambitioner, vi jobbar med marknadens starkaste varumärken, och dessutom i de intressantaste anläggningarna.

Nu söker vi automationsingenjörer till vårt kontor i Umeå.

jobba på gate bild
Läs mer