Automationsingenjörer till Umeå

Aldrig tidigare har vår bransch tagit så stora steg framåt i ny teknik som vi gör nu. Vi digitaliseras i allt större grad, kopplas upp och kopplas ihop med många olika typer av system. Allt för att nå bättre inomhusklimat, lägre energikostnader, mindre miljöpåverkan och hitta ännu enklare sätt att hantera anläggningen.

Har du intresse av att arbeta i större fastigheter, att programmera, driftsätta, eller felsöka, allt för att utveckla anläggningar för att möta kundens önskemål? Då har du möjlighet att få jobba i ett företag med stora ambitioner, vi jobbar med marknadens starkaste varumärken, och dessutom i de intressantaste anläggningarna.

Nu söker vi automationsingenjörer till vårt kontor i Umeå.

jobba på gate bild

Vår bransch står nära IT- och konsult-branschen jämfört med ett traditionellt installationsbolag, vilket innebär att vi arbetar mycket i en IT-relaterad miljö med programmering, hårdvaror och nätverk.

Arbetsuppgifter

Tjänsten som Automationsingenjör innebär att du kommer att jobba med olika typer av uppdrag, det kan vara stora entreprenader i projektform eller på egen hand i mindre serviceuppdrag.

Du jobbar självständigt och med eget ansvar i de uppdrag som du tilldelas, samtidigt är du en viktigt del i laget där du stöttar dina kollegor med din kompetens. I de arbetsuppgifter som är aktuella för tjänsten förekommer bl.a. felsökning, projektering, konstruktion, programmering och driftsättning.

Vi jobbar kontinuerligt med att utveckla kundernas anläggningar, vilket innebär att du trivs med att möta kunden och att föreslå förbättringar som leder till att kundens anläggning kommer att fungera stabilt både på kort och långt sikt.

Dina erfarenheter och egenskaper

  • Vi tror att du har erfarenhet från byggnadsautomation eller närliggande områden t.ex. elinstallationer och har en relevant gymnasial/eftergymnasial utbildning i grunden,
  • du trivs med att jobba både självständigt och i projektteam.
  • Du är genuint tekniskt intresserad med en stor vilja att utvecklas på det personliga planet, tillsammans med vår individuella utbildningsplan.
  • Att möta kunden och skapa relation och förtroende ligger i din personlighet tillsammans med att ge hög servicegrad.
  • Du är noggrann, strukturerad och är angelägen att göra ett bra jobb, och har vana av att hantera administrativa arbetsuppgifter.
  • Du har erfarenhet av att jobba med tidsramar och planering av utförandet för att uppnå ett bra resultat i varje enskilt projekt.
  • Körkort B erfordras.

Sista ansökningsdag 2022-09-30.

Under rekryteringsprocessen arbetar vi löpande med inkomna ansökningar.

Är du intresserad av att veta mer om tjänsten kontakta:


Patrick Pettersson, Marknadschef
090-200 11 09
patrick.pettersson@gateibs.com