Elektriker/Tekniker i Umeå

Har du erfarenhet som elektriker eller från fastighetsdrift och vill utvecklas inom fastighetsautomation, värme och ventilation?

Dina arbetsuppgifter

Du arbetar ute på fältet med att installera den teknik som Gate säljer och i det arbetet är du ansikte utåt. Beroende på din erfarenhet och vilja om utveckling finns möjlighet att jobba med elinstallationer, servicearbeten, driftsättning, konstruktion eller programmering. Du kommer även att ingå i olika projektteam, där vi utför entreprenader i alla typer av fastigheter. Det gör att du har insyn i hela processen från projektstart till slutbesiktning. Dagarna är omväxlande och du planerar själv ditt arbete. Vi har lång erfarenhet på Gate, så du kommer att finna mycket kunskap och kontaktytor nära till hands hos oss.

Din profil

Du är utbildad elektriker eller liknande i grunden och har intresse för teknik och har en vilja utveckla dig som tekniker. Hur länge du jobbat är inte avgörande utan mer vad du har provat på och vilken inställning du har. Har du haft erfarenhet av rollen som ledande montör är det självklart extra intressant. Du tycker om att lära dig nya saker och trivs när du får möjlighet att utvecklas. Planeringen av sitt egna arbete och ordning och reda tillhör din vardag, man får helt enkelt vara med och sätta agendan och påverka sin dag. Det gör också att du förväntas vara nyfiken och drivande. Det är enkelt att ställa frågor både till arbetskamrater och din chef. Det är rak kommunikation med en hel del humor som gäller.

Om Gate 

GATE är branschledande inom fastighetsautomation i Umeå och levererar och installerar automationsutrustning för värme-, ventilations- och kylsystem. Vår framgång har en stark koppling till vårt engagemang och den kvalitet och tillgänglighet vi erbjuder. I nära samarbete med våra kunder tar vi fram skräddarsydda systemlösningar och erbjuder högklassig projektledning fram till slutprodukt. Idag är vi ca 20 medarbetare. Läs mer på www.gateibs.com 

Intresserad?

Kontakta Patrick Pettersson, 090-200 11 09
patrick.pettersson(a)gateibs.com