Tekniker/Ingenjör till Gate Luleå

Har du erfarenhet från fastighetsdrift med kunskap inom värme och ventilation och har en stark vilja att utvecklas?

Dina arbetsuppgifter

Du arbetar ute på fältet med att installera den teknik som Gate säljer och i det arbetet är du ansiktet utåt. Beroende på din kompetens och viljeriktning finns möjlighet att jobba med elinstallationer, servicearbeten, driftsättning, konstruktion eller programmering. Du ingår i olika projektteam beroende på vilket uppdrag du för tillfället jobbar med, vilket gör att du har insyn i hela processen från projektstart till slutbesiktning. Dagarna är omväxlande och du planerar själv ditt arbete. Med stor kunskap och lång erfarenhet samlad i företaget, har du gott stöd i ditt dagliga arbete.

Din profil

Du är idag verksam inom fastighetsautomation, alternativt har erfarenhet från el-, ventilations- eller VS-branschen. Hur länge du jobbat är inte avgörande utan mer vad du har för arbetslivserfarenhet och vilken inställning du har. Då vår bransch är i stor utsträckning IT-orienterad, är självklart kunskaper inom IT-området meriterande.
Du är öppen för nya utmaningar och intresserad av att vidareutveckla dig i yrket. Att jobba som lagspelare känns naturligt och du är noggrann i ditt arbetssätt.

Vi tror att du har:

  • Gymnasiekompetens Inom el, automation, ventilation eller VS.
  • Några års arbetslivserfarenhet inom teknisk fastighetsdrift.
  • IT-kompetens är meriterande.
  • Stort kundfokus och en utåtriktad personlighet
  • Goda kunskaper i svenska och engelska.
  • B-körkort.

Om Gate 

GATE är branschledande på styr-och övervakningssystem sedan år 2000 och finns etablerade i Norr- och Västerbotten med lång branscherfarenhet. Vi levererar och installerar styr- och övervakningssystem för el-, värme-, ventilations- och kylsystem till alla typer av fastigheter.
Vi är idag ca. 25 anställda och med ökad orderingång söker vi nu tekniker till Luleåkontoret med Norrbotten som arbetsområde.

Intresserad?

Vi bearbetar ansökningar löpande och ser gärna att du anmäler ditt intresse snarast, skicka ansökan med CV till Platschef Urban Ideklev, urban.ideklev@gateibs.com Tel. 0920-219801.

Välkommen med din ansökan senast 2020-02-29